Видео: Лимон во вагината и други 6 бизарни начини на заштита при секс во минатото

Loading...

Новата духовита емисија „Ениху“ (Anyhoo) на „Дискавери“ открива неколку бизарни начини за заштита при секс во минатото.Новата духовита емисија „Ениху“ (Anyhoo) на „Дискавери“ открива неколку бизарни начини за заштита при секс во минатото.
Жените од древна Кина по сексот пиеле жива, Египќанките како контрацепција користеле смеса од мед и од измет од крокодил.
Погледнете на следната страна:

Новата духовита емисија „Ениху“ (Anyhoo) на „Дискавери“ открива неколку бизарни начини за заштита при секс во минатото.

loading...
Loading...