Видео-Љубов среде насилство: Погледнете запросува девојка вооружан до заби!

Loading...

Демонстрант на необичен начин ја запроси девојката!Еден од демонстрантите во Украина се одлучил да ја запроси својата девојка, преку мегафон и вооружан до заби.
Момчето клекнало, облечено во панцир и со шлем на главата, и ја запросило девојката.
Но, ова не е единствениот пар кој во вакви или слични услови се одлучил на ваков чекор!

 
Еден од демонстрантите во Украина се одлучил да ја запроси својата девојка, преку мегафон и вооружан до заби.
Момчето клекнало, облечено во

loading...
Loading...