Видео: Лондон некогаш и сега

Loading...

На љубителите на Лондон оваа видео – снимка ќе им овозможи да ја доживеат престолнината на Велика Британија од, некои би рекле, поубавите времиња. Благодарение на режисерот и снимател Клод Фрис – Грин имаме можност да видиме како изгледал преубавиот главен град на Велика Британија во текот на дваесетина години. 

На видеото се прикажани кадри и локации од пред 86 години и како истите изгледаат денес. 
Благодарение на режисерот и снимател Клод Фрис – Грин имаме можност да видиме како изгледал преубавиот главен град на Велика Британија во тек

loading...
Loading...