Видео: Луд велосипедист

Loading...

Видеото е снимено за потребите на компанијата „Ред Бул“Погледнете каде се не ќе помине овој велосипедист. Што мислите, дали е луд или храбар?
Погледнете каде се не ќе помине овој велосипедист. Што мислите, дали е луд или храбар?

loading...
Loading...