Видео: Мачка го дочекува сопственикот од пат

Loading...

Животните продолжуваат да не разнежнуваат со нивната љубов за нив. Заслужуваат да им возвратиме соодветно.Вчера ви покажавме како едно куче го дочека својот сопственик да излезе од болница. Видеово денес покажува како една мачка го пречекува сопственикот откако три дена не бил дома.
Вчера ви покажавме како едно куче го дочека сво

loading...
Loading...