ВИДЕО: Мачката одлучи дека е доста со свирење

Loading...

Шпанецот Тони Мартинез е ценет гитарист, дури до толку што денес предава во едно мадриско училиште.Замислете колку далеку би дотуркал кога би можел на раат да си вежба. Но, барем никогаш не му е досадно на неговите проби, а има и зошто.
Замислете колку далеку би дотуркал кога би можел на раат да си вежба. Но, барем никогаш не му е досадно на неговите проби, а има и зошто.

loading...
Loading...