Видео: МАХЕР – Еве како Босанец менува чешма!

Loading...

Ова е вистински махер…Дека треба да ја исклучи водата се сетил дури кога почнало да прска на сите страни.
Промената на чешма не е тешка работа, но овој Босанец се измачи да смени обична славина.
Воопшто не е лесна задачата кога под силен притисок мора да замените чешма, но овој Босанец одлучи да оди до крај.
Погледнете на следната страна:

Дека треба да ја исклучи водата се сетил дури кога почнало да прска на сите страни.
Промената на чешма не е тешка работа, но овој Босанец с

loading...
Loading...