Видео: Мал совет: Вака никогаш не го истоварајте камионот!

Loading...

Само се чекаше момент кога ова ќе се случи! Не грижете се, преживеа. Само се чекаше момент кога ова ќе се случи! Не грижете се, преживеа. 
Само се чекаше момент кога ова ќе се случи! Не грижете се, преживеа. 

loading...
Loading...