Видео: Мала стапица со која ќе ги изнервирате пријателите

Loading...

Позирањето за слики е многу поинтересно да се сними, бидејќи така всушност го добиваме вистинскиот впечаток за тоа колку сите тие пози се неприродни и често незгодни појави.
Кога сфатија дека „ги влечат за нос“ сите го поставија истото прашање. Оваа симпатична стапица можете да ја испробате и со вашите пријатели, а како погледнете во видеото!Позирањето за слики е многу поинтересно да се сними, бидејќи така всушност го добиваме вистинскиот впечаток за тоа кол

loading...
Loading...