Видео: Малечкиот кој го воодушеви целиот свет!

Loading...

Малечкиот кој го воодушеви целиот свет!Прекрасно видео кое ќе ве воодушеви. 
Секоја чест за храброста на ова мало момче.
Влета на терен и за негова среќа си ја оствари својата голема желба. Погледнете!

 
Прекрасно видео кое ќе ве воодушеви. 
Секоја чест за храброста на ова мало момче.
Влета на терен и за негова среќа си ја оства

loading...
Loading...