ВИДЕО: Малку поинаква верзија на масакр со моторна пила

Loading...

Ричард е еден од оние послушни мажи што сака да си помага по дома. Меѓутоа, човекот знае да прави и премногу непромислени работи.Во оваа ситуација, тој навистина не размисли каква глупост ќе направи. Според начинот на кој што жена му го викна неговото име, тој знаеше дека направи уште некоја беља. Дрвото падна, но смачка и два автомобила кои му се најдоа на патот.
Во оваа ситуација, тој навистина не размисли каква глупост ќе направи. Според начинот на кој што жена му го викна неговото име, тој знаеше дека нап

loading...
Loading...