Видео: Марјана како Мерлинка

Loading...

Вечерва на првата програма на МТВ…Вечерва во 20:15 часот на првата програма на МТВ погледнете ја новата епизода од втората сезона на „Танц со ѕвездите“ исполнета со жешки танци и разголени девојки. Меѓу нив ќе танцува и единствената Марјана Станојковска ала Мерлинка.
Во продолжение ви ја прикажуваме најавата за веќерашниот жежок „Танц со ѕвездите“

Вечерва во 20:15 часот на првата програма на МТВ погледнете ја новата епизода од втората сезона на „Танц со ѕвездите“ исполнета со жешк

loading...
Loading...