Видео: МИСЛЕЛЕ ДЕКА Е ЛУД се додека не му се доближиле – Овој лик е ГЕНИЈАЛЕЦ

Тие мислеле дека е луд, но потоа дошле поблиску до него да видат што прави.Оделе по улица и виделе еден човек на улица кој им изгледал прилично чудно, но сите добро знаеме дека човекот и неговите вредности не се ценат по надворешниот изглед.
Тие мислеле дека е луд, но потоа дошле поблиску до него да видат што прави.
Кога му се доближиле сфатиле дека тој е генијалец а неговата генијална работа ја снимиле со камера.
Погледнете го видеото на следната страна:

Оделе по улица и виделе еден човек на улица кој им изгледал прилично чудно, но сите добро знаеме дека човекот и неговите вредности не се цена

Пронајдете не на следниве мрежи: