Видео: Мислеле дека полудел кога отишол во шума…НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ што направил таму

Додека бевме деца, веројатно сите сакавме да имаме куќичка на дрво. Додека бевме деца, веројатно сите сакавме да имаме куќичка на дрво. Тoа би можело да биде вистинско место за бегство од лудиот детски свет. Некои од нас имале таква куќичка, некои за жал не. Без оглед на се, нашите куќички на дрво се ништо во споредба со тоа што го направил овој човек.
Foster Huntington напорно работел на својата дрвена куќичка  од соништата. И да бидеме реални, таа изгледа фантастично.
Изградбата на епската дрвена куќичка започнала минатиот февруари.

 
Додека бевме деца, веројатно сите сакавме да имаме куќичка на дрво. Тoа би можело да биде вистинско место за бегство од лудиот детски свет. Некои о

Пронајдете не на следниве мрежи: