Видео: Мистерија- Што е снимено на Марс?

Loading...

НАСА потврди дека снимката е направена во август 2014 година, со помош на нивното возило Couriosity, со камерата Mastcam.  Но, одговорот на дилемата за таа сцена, сеуште не е даден. Зошто НАСА не испита дали на површината на Марс е снимена течност или станува збор за некаква сенка. На веб-страниците, љубителите на ваквите пронајдоци шират секакви шпекулации.  
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Но, одговорот на дилемата за таа сцена, сеуште не е даден. Зошто НАСА не испита дали на површината на Марс е снимена течност или станува збор за не

loading...
Loading...