Видео: Моделите НЕ се поубави од вас – Еве ја вистината за нивниот изглед!

Интересното тајм-лапс видео прикажува повеќе саати работа на ретуширањето на рекламните фотографии и неверојатните ефекти кои при тоа се постигнуваат.Кога следниот пат ќе се прашате зошто не изгледате како убавиците од рекламите, сетете се на ова видео.
Интересното тајм-лапс видео прикажува повеќе саати работа на ретуширањето на рекламните фотографии и неверојатните ефекти кои при тоа се постигнуваат.

Кога следниот пат ќе се прашате зошто не изгледате како убавиците од рекламите, сетете се на ова видео.
Интересното тајм-лапс видео прикажу

Пронајдете не на следниве мрежи: