Видео: Момче ја откачи својата девојка што го изневери, преку емисија во живо!

Loading...

Пред да дознае за неверството, момчето купило веренички прстен и планирал да ја побара за жена. Тој се јавил во локалната радио – станица и кажал дека ја видел девојка му како го изневерува со друг. Водителот на радио – емисијата се согласи да и се јават на девојката, кажувајќи и дека нејзиното момче е на линија и сака да постави многу важно прашање.
Водителот укажа дека момчето сака да ја девојка му за жена, но потоа се случи голем шок. Целата јавност слушна за нејзиното неверство и тој ја откачи преку емисијата во живо. 
Видеото од раскинувањето погледете го на следната страница: 

Тој се јавил во локалната радио – станица и кажал дека ја видел девојка му како го изневерува со друг. Водителот на радио – емисијата с

loading...
Loading...