Видео: Моментот кога лав соборува слон во Африка

Loading...

Ова видео прикажува како лав напаѓа и соборува слон, потоа се „слади“ со неговото месо. Ова видео снимено во дивите предели во Африка, прикажува еден лав како може да собори слон, кој е 3 пати потежок од него.

Погледнете како тоа изгледа: 
 

На следниот ЛИНК погледнете што мисли баба Рада за вицовите за неа. Ова видео снимено во дивите предели во Африка, прикажува еден лав како може да собори слон, кој е 3 пати потежок од него.

Погледнет

loading...
Loading...