Видео: Монструм фатен на дело – Камера снимила трујач на кучиња!

Loading...

Фондацијата за заштита на кучиња објави на Јутјуб снимка од најновото труење на кучиња во Сурчин и побара помош од граѓаните за идентификација на сторителот на ова монструозно дело.На снимката од безбедносните камери во белградската населба Сурчин снимиле човек како им подметнува отров на кучиња, при што едно од нив ја пробува храната и за кратко време паѓа во агонија и задушување од кое умира.
За кратко трујачот повторно се враќа на местото и откако се увери дека кучето е пцовисано, ја зема затруената храна и ја фрла во грмушките во близина.
– Веќе некое време на оваа улица се случува да хулигани да дупнуваат автомобилски гуми, па еден сосед постави безбедносна камера. Кога слушнавме дека кучето е отруено на снимката го видовме соседот. Полицијата не може да го уапси бидејќи сопственикот на кучето не го даде истото на обдукција, вели една жителка на Сурчин.
Видеото го прегледале неколку илјади луѓе, а содржината е повеќе од потресна.

 
Внимание: Видеото е со вознемирувачка содржина
На снимката од безбедносните камери во белградската населба Сурчин снимиле човек како им подметнува отров на кучиња, при што едно од нив ја пробува

loading...
Loading...