Видео: Морбидно – 5 годишно момче се сеќава на детали од претходниот живот

Loading...

Камерон тврди дека се сеќава на животот што го живеел претходно, и во детали раскажува за истиот.Целиот свет остана во шок од приказната на 5 – годишното момче Камерон Меквајли.  Камерон тврди дека се сеќава на животот што го живеел претходно. На својата мајка почнал да и раскажува за другата мајка, која многу му недостасува. Момчето со детали раскажувал за својот претходен живот.
Мајката на Камерон е во паника и не знае како да се справи со оваа ситуација, јасно е дека тој не лаже и дека не може толку мало дете да измисли толку лаги со такви детали.
Камерон и неговата мајка решиле да го посетат островот каде тој живеел во претходниот живот и дознајте што се случило со неговите родители од претходниот живот. Погледнете го видеото…

Целиот свет остана во шок од приказната на 5 – годишното момче Камерон Меквајли.  Камерон тврди дека се сеќава на

loading...
Loading...