Видео: Му го честитала роденденот со романтично видео од сите пријатели

Loading...

Една заљубена девојка се потрудила да му го честита роденденот на својот сакан со транспаренти од сите пријатели од многу места во земјава, па дури и од странствоДевојката по име Анѓелика се потрудила на најромантичен начин да му покаже на Томе колку го сака, преку ова видео на кое пријателите држат траспаренти на кои пишува „Среќен роденден Томе, те сака Анќелика“.
Дека љубовта нејзина е голема покажува и изборот на песната во позадина од Селин Дион „Because you Loved me“ (Затоа што ме сакаше).
Погледнете го видеото во продолжение. 

 
Девојката по име Анѓелика се потрудила на најромантичен начин да му покаже на Томе колку го сака, преку ова видео на кое пријателите држат траспаре

loading...
Loading...