Видео: Му рече дека маицата е премала за него – Тоа беше неговата ПОСЛЕДНА навреда

Еден насилник предизвика на дело еден помлад и понизок дечко, навредувајќи го и велејќи му дека маицата која ја носи е премала за него, алудирајќи на неговата дебелина.Изгледа дека се повеќе децата своите проблеми со насилниците ги решаваат со сопствени раце, што ќе го видите и во следното видео.
Имено, еден насилник предизвика на дело еден помлад и понизок дечко, навредувајќи го и велејќи му дека маицата која ја носи е премала за него, алудирајќи на неговата дебелина.
Но, момчето одлучи да му се спротивстави на насилникот кој го навредуваше и тоа погледнете на каков начин:

Nikad ga vise nece zezati by coolPickИзгледа дека се повеќе децата своите проблеми со насилниците ги решаваат со сопствени раце, што ќе го видите и во следното видео.
Имено,&nb

Пронајдете не на следниве мрежи: