Видео: Му се смеевте кога ТОЈ ја пееше Wiggle, а кога ќе го видите преводот за „Бига-Бугуле“ ќе врескате од смеење

Плачевте од смеење кога ТОЈ ја пееше Wiggle…Прво се изнасмеаме кога слушнавме како ова момче ја пее добро познатата песна Wiggle, но сега излезе и преводот за неа. 
Погеднете во видеото во продолжение:Прво се изнасмеаме кога слушнавме како ова момче ја пее добро познатата песна Wiggle, но сега излезе и преводот за неа. 
Погеднете во

Пронајдете не на следниве мрежи: