Видео: На какви дроги ли е овој човек?

Loading...

Според неговиот необичен „танц“ претпоставуваме дека е на некаков вид на дрога, но никогаш не се знае…Како и да е мора да признаеме дека го зазема центарот на вниманието на случајните минувачи кои внимателно го следеа додека „се кршеше“ на улицата…
Погледнете самите…

 
Како и да е мора да признаеме дека го зазема центарот на вниманието на случајните минувачи кои внимателно го следеа додека „се кршеше“

loading...
Loading...