Видео: На оваа старица никој не сакал да и застане за да премине улица, а тогаш се случило вистинско ЧУДО!

Loading...

Една старица се обидела да премине улица, но штом зачекорила на улицата наишол автомобил. Таа се повлекла, бидејќи никој не сакал да застане за да премине на пешачки.Една старица се обидувала да премине улица, но штом ќе зачекорелана улицата наидувал автомобил. Таа се повлекла, бидејќи никој не сакал да застане за да премине на пешачки.
А тогаш следел спектакл.
Погледнете што се случи, во видеото на следната страна:

Една старица се обидувала да премине улица, но штом ќе зачекорелана улицата наидувал автомобил. Таа се повлекла, бидејќи никој не сакал да застане

loading...
Loading...