Видео: На раката на мртва калуѓерка од никаде се појавил натпис…

Одговор на оваа мистерија се уште немаКалуѓерката Јосипа починала на 97 години, а она што и се случило пред самата смрт за многумина е нејасно. Инаку, на едната рака од никаде се појавил натпис „Марија“.
Од тој момент помеѓу перосналот, но и сите кои слушнале за овој феномен, се води расправа за тоа дали се работи за чудо или расправа.
Посмртните останки на Ана Челса Манкона, како што се викала оваа калуѓерка, за многу кратко време дошле да ги видат многу заинтересирани луѓе во надеж дека ќе пронајдат одговор на оваа мисерија. Но, одговор се уште нема.
Сестра Јосипа живеела во манастир за калуѓерки Света Ана, била многу посветена на Господ, а според некои е интригантно и тоа што починала токму на 13 мај 2014 година, кога, кога е годишнина од првото прикажување во Фатима. Според некои, не се работи за сличајност.

Според изјавите на докторите, во моментот на смртта на калуѓерката, на нејзината лева рака се појавил натпис со светла боја, долг дваесетина сантиметри. На него јасно се гледа зборот „Марија“.
Погледнете го видеото.
Калуѓерката Јосипа починала на 97 години, а она што и се случило пред самата смрт за многумина е нејасно. Инаку, на едната рака од никаде се појави

Пронајдете не на следниве мрежи: