Видео: Нацрта лажица на хартија- резултатот ќе ве изненади!

Овој начин на цртање може да се нарече вистински занает. Одличен е како за деца, така и за возрасни.Цртањето со 3D ефект е многу полесно отколку што мислевте. Супер е, иновативно и забавно!За создавање вистинска оптичка илузија потребни ви се само хартија, молив и линеар. Во зависност од тоа што сакате да нацртате, сами одберете го предметот.Уште како деца сите најпрво сме почнале да ја цртаме својата рака на хартија, а сега ви откриваме многу поинтересен начин како да го направите тоа.Во видеото погледнете неколку интересни идеи, ќе се воодушевите.Цртањето со 3D ефект е многу полесно отколку што мислевте. Супер е, иновативно и забавно!За создавање вистинска оптичка илузија потребни ви с

Пронајдете не на следниве мрежи: