ВИДЕО: Најчести трикови кои ги користат „џепарошите“

Loading...

Погледнете добро што може да ви се случи улица. Како овие улични арамии можат неосетно и вешто да ве украдат, а вие да не ги сетите. Внимавајте!
Се надеваме дека ова нема вам нема да ви се случи
Се надеваме дека ова нема вам нема да ви се случи

loading...
Loading...