Видео: Најчудниот начин на палење цигара

Loading...

Најдобро е воопшто и да не пушите, но кога веќе морате, гледајте секогаш да имате запалка при рака, за да не би морале да се снаоѓате како овој Русин.Погледнете го видеото и видете како се снашол тој…
Погледнете го видеото и видете како се снашол тој…

loading...
Loading...