Видео: Најдобрата реклама за машина за перење

Loading...

Машина за перење, вклучена во струја во дивина за време на снежна зима, и камермани. Одеднаш се појавува мечка. Решаваат да се обидат да снимаат како ќе реагира мечката. Но, изненадување…Погледнете ја најдобрата реклама за машина за перење. Браво за оргиналноста и уште поголемо браво за реализацијата.Машина за перење, вклучена во струја во дивина за време на снежна зима, и камермани. Одеднаш се појавува мечка. Решаваат да се обидат да сним

loading...