Видео: Најдобро чувана тајна на Интернет: Погледнете како Вин Дизел танцува на песни од Кети Пери и Бијонсе

Loading...

Актерот Вин Дизел на својот Фејсбук прфил објавил видео снимка како игра на хитовите од Кети Пери и Бијонсе.Во видеото кое го објавил, тој танцува на хитовите “Drunk love” од Бијонсе и “Dark horse” од Кети Пери. 
„Знаете дека ја обожувам музиката“ се вика видеото кое за кратко време го освои Интернетот.
Погледнете…

 Во видеото кое го објавил, тој танцува на хитовите “Drunk love” од Бијонсе и “Dark horse” од Кети Пери. 
„Знаете дека ја обожува

loading...
Loading...