Видео: Најинтересните моменти од во бекстејџот на „Танц со ѕвездите“

Loading...

Продукцијата „Дрим фактори“ направи две ипол минутно видео со смешни ситуации на ѕвездите и танчарите од втората сезона на нивното шоу „Танц со ѕвездите“Продукцијата „Дрим фактори“ направи две ипол минутно видео со смешни ситуации на ѕвездите и танчарите од втората сезона на нивното шоу „Танц со ѕвездите“.
Во сабота и недела двојките ќе танцуваат во ретро стил, а емисијата ќе биде посветена на 60-тите и 70-тите години.

Продукцијата „Дрим фактори“ направи две ипол минутно видео со смешни ситуации на ѕвездите и танчарите од втората сезона на нивното шоу

loading...
Loading...