Видео: Најлудата финта со Кока Кола – Не го пробувајте ова дома!

Loading...

Што ќе се случи кога ќе се спојат: Кока- Кола, презерватив и ментол бомбони?Можеби сте љубопитни околу рашањето што би можело да се случи кога ќе се спојат Кока-Кола, презерватив и ментол бонбони, но сепак ви препорачуваме да не го правите ова дома.
Ако се прашувате што може да се случи со Кока Колата погледнете го видеото на следната страна:

– Watch More Funny VideosCoca Cola Money Shot
Што се случува кога во Кока-Кола ќе ставите млеко можете да погледнете на следниот ЛИНКМожеби сте љубопитни околу рашањето што би можело да се случи кога ќе се спојат Кока-Кола, презерватив и ментол бонбони, но сепак ви препорачуваме

loading...
Loading...