Видео: Најлудата реклама на машина за перење алишта досега

Loading...

Никогаш не сте виделе покреативна реклама за бела техника од оваа.Никогаш не сте виделе покреативна реклама за бела техника од оваа.
Се работи за последната реклама на „Самсунг“за нејзиниот најнов модел на машина за перење алишта.
Во рекламата одеднаш се појавува една огромна мечка со страшен изглед…А за што дојде таа, погледнете во видеото кое следи. 

Никогаш не сте виделе покреативна реклама за бела техника од оваа.
Се работи за последната реклама на „Самсунг“за нејзиниот нај

loading...
Loading...