Видео: Најнеобичен туристички оглас во светот

Loading...

Провинцијата, до сега позната како место на кое Сонцето излегува прво, сега ќе биде позната по нешто сосема друго- тоа е најнеобичниот туристички оглас.
Во прашање е видео на кое е прикажана коза која јава бел коњ.
Најдобрата работа во оваа реклама е што не монтирана туку тоа навистина се случува во оваа провинција.
„Додека тимот бил на пат да го сними брегот, забележале коза на коњ покрај патот. Застанале и се запрашале дали тоа што го гледаат е реално. Притоа заклучиле дека оваа глетка најдобро ја прикажува единственоста на провинцијата.“- изјавил министерот за туризам Нјуфаунленда Тери Френч.Провинцијата, до сега позната како место на кое Сонцето излегува прво, сега ќе биде позната по нешто сосема друго- тоа

loading...