Видео: Најопасната жена на светот – Еве како го буди сопругот!

Loading...

Најопасната жена на светот Ние се прашуваме како воопшто ја земал за жена…Да му е страв на човекот да заспие знаејќи дека утре сопругата треба да го буди.
Погеднете за што станува збор на следната страна:

 
 Ние се прашуваме како воопшто ја земал за жена…Да му е страв на човекот да заспие знаејќи дека утре сопругата треба да го буди.
Пог

loading...
Loading...