Видео: Најопуштената кражба до сега: Влезе во продавницата и украде мобилен телефон, но заборави на една работа!

Примерот на оваа госпоѓа ни покажува дека и крадците некогаш знаат да бидат непромислени во акција.Имено, во една кинеска продавница во Чачак, жената лежерно си го „позајми“ мобилниот телефон што некој случајно го заборавил.
Овде не би имало ништо необично, ако госпоѓата на време се сетеше дека во кинеската продавница постојат камери, што веројатно ќе го снимат она што таа го направи.
Можно е и жената да била свесна за камерите, и да не сметала дека сето тоа ќе заврши на Јутуб. Погледнете го видеото од најопуштената кражба:
Имено, во една кинеска продавница во Чачак, жената лежерно си го „позајми“ мобилниот телефон што некој случајно го заборавил.
О

Пронајдете не на следниве мрежи: