Видео: Најпаметното куче на YouTube!

Loading...

Погледнете како ова куче мудро го искористи мебелот во кујната… 
Гладно и цврсто решено  да дојде до ручекот. Патот до крокетите трае само неколку минути… Погледнете како ова куче ги искористи минутите и мебелот од кујната за да стаса до ручекот.

 
 
Гладно и цврсто решено  да дојде до ручекот. Патот до крокетите трае само неколку минути… 

loading...
Loading...