Видео: Најпребарувани работи на Гугл за 2013 година

Loading...

Гугл направи листа на најпребарувани работи за изминатата година.Во 2013 светот пребаруваше: нови почетоци, нови граници, начини да се помогне, доблест, збогувања, инспирации…
Ова е видеото со најпребаруваните работи на Гугл за 2013 година.

)Во 2013 светот пребаруваше: нови почетоци, нови граници, начини да се помогне, доблест, збогувања, инспирации…
Ова е видеото со најпребар

loading...
Loading...