Видео: Најслатката прегратка на светот

Loading...

На сите на светов им е потребан љубов, па и на животните.Погледнете како ова момченце и кокошката си разменија нежности. Гушнете и вие некого денес и разубавате си го денот, и на себе и на саканите.
Погледнете како ова момченце и кокошката си разменија нежности. Гушнете и вие некого денес и разубавате си го денот, и на себе и на саканите.

loading...
Loading...