Видео: Најсмешниот машки зумба танц

Loading...

Кога некој ќе ни спомне за популарниот танц  зумба, веднаш не асоцира на млади, згодни девојки кои сензуално го движат телото во ритамот на музиката. Но, постојат и такви мажи кои нетрпеливо чекаат да се вклучат на некоја група и да ги покажат своите танцувачки способности. И тоа во јавност. Во костим за капење и без нималку срам. 
Погледнете го видеото кое ќе ве насмее до солзи.Кога некој ќе ни спомне за популарниот танц  зумба, веднаш не асоцира на млади, згодни девојки кои сензуално го движат телото во ритамот на му

loading...
Loading...