Видео: Најтрогателниот невестински танц до сега!

Подгответе се пред да го погледнете ова трогателно видео.Невестата Андреа имаше многу посебен и уникатен танц со најблиските роднини и пријатели на нејзината свадба.
Бидејќи нејзиниот татко починал, нејзиниот брат и снимил песна која знае дека ќе ја трогне и организирал танц по неколку секунди со секој член од најблиското семејство и најсаканите пријатели, наместо танцот со нејзиниот татко кој треба да го има.
Овој танц  никој не успеа  да го остави рамнодушен.
Нејзиниот танц започнува со нејзиниот дедо, таткото на нејзиниот татко, потоа со двајцата браќа и на крај заврши со таткото на нејзиниот сопруг.
Погледнете го видеото:

Невестата Андреа имаше многу посебен и уникатен танц со најблиските роднини и пријатели на нејзината свадба.
Бидејќи нејзиниот татко почина

Пронајдете не на следниве мрежи: