Видео: Напалените момци сторија се за да и ги видат градите…Што добија за награда?

Loading...

Погледнете го ова урнебесно видео!Откако направија се што од нив се побара, а еден од нив и си стави кечап на градите, „принцезата“ им призн дека всушност е „тој“.
Погледнете ги реакциите на насамарените момчиња:

Откако направија се што од нив се побара, а еден од нив и си стави кечап на градите, „принцезата“ им призн дека всушност е „тој&l

loading...
Loading...