Видео: Направете водоотпорни чевли за само 10 минути!

Loading...

Иако зимата не е онаква каква што очекувавме да биде за секој случај добро е да имате чевли кои не пропуштаат вода…Иако зимата не е онаква каква што очекувавме да биде за секој случај добро е да имате чевли кои не пропуштаат вода, така што нозете би можеле да ни останат суви.
Бидејќи за викендов се најавува снег, еве ви мал трик од обични да направите водоотпорни чевли.
Потребна ви е само восочна свеќа и фен за коса…и секако чевли.
Погледнете го видеото:

Иако зимата не е онаква каква што очекувавме да биде за секој случај добро е да имате чевли кои не пропуштаат вода, така што нозете би можеле да ни

loading...
Loading...