ВИДЕО: Нарача чизбургер, а во него пронајде нешто од што МУ СЕ ЗГАДИ ЖИВОТОТ!

Еден дечко (28) од Велика Британија, доживеал вистински шок кога нарачал чизбургер во еден ресторан за брза храна.Имено, по првиот залак, тој забележал дека нешто мрда во чизбургерот. Тоа „нешто“ било ни помалку, ни повеќе, туку гасеница која се наоѓала помеѓу плескавицата и салатата.
„Цела вечер ми беше мачно поради тоа. Не можев да поверувам. Како да се наоѓав во некој хорор филм“, изјавил дечкото кој сакал да остане анонимен.
Од ресторанот му порачале дека чизбургерот е бесплатен, а му понудиле и паричен надомест. Шефот на ресторанот му понудил вредносен ваучер од 50 фунти и уште дополнителни 100 фунти кои ќе послужат како донација во некоја организација за хуманитарни цели по негов избор.

Шокираниот дечко ветил дека никогаш повеќе нема да јаде во тој ресторан.
„Ќе ми беше мило ако ги дадеа сите 150 фунти за добротворни цели“, изјавил тој.
Гласноговорникот на ресторанот Ed`s Easy Diner, изјави: „Ова беше несреќен, но и единствен ваков случај во нашиот ресторан во Гејтсхед. Ги преземавме сите мерки за решавање на проблемот и уверени сме дека ресторанот ќе работи според досегашните стандари“.
Имено, по првиот залак, тој забележал дека нешто мрда во чизбургерот. Тоа „нешто“ било ни помалку, ни повеќе, туку гасеница која се нао

Пронајдете не на следниве мрежи: