Видео: НАСА крие шокантни информации за вонземјаните?

Loading...

Дона Харе која работела за НАСА од 1967 – 1981 година со тек на време анализирала некои од снимките како и начинот на работа на НАСА и дошла до шокантни податоци.Дона и откри на јавноста шокантни информации за тоа како НАСА крие доста информации за вонземјаните и прикрива докази за нив.

На видеото ќе видите како НАСА всушност во јавноста објавува видео каде што вонземјаните ги нема, додека пак видеото на кое тие се гледаат доста јасно, го крие во своите архиви.
Погледнете што уште откри Дона Харе за тајната на НАСА и нејзината поврзаност со вонземјаните.

 
Дона и откри на јавноста шокантни информации за тоа како НАСА крие доста информации за вонземјаните и прикрива докази за нив.

loading...
Loading...