Видео: Научете како да направите „Smokey eyes“ во само неколку чекори

Loading...

Познато е дека девојките ќе направат се само да изгледаат поубаво. Но ова е толку едноставно, а резултатот е одличен.
Шминкањето секогаш одзема голем дел од времето потрошено на средување.
Но кога начинот на шминкање на очите е во прашање „Smokey eyes“ е вистинскиот избор да ги истакните вашите очи. Одат одлично во секоја комбинација.
Подгответе го лицето со соодветна подлога, ставете коректор што ви одговара на вашиот тен, поминете ги веѓите со соодветено моливче, навиткајте ги трепките и почнете.
Ние ви предлагаме очите да ги нашминкате со пурпурна боја што изгледа фантастично, да ставите кармин во розова боја и изразено руменило. Се разбира дека ова можете да го направите со било каква боја на сенка или кармин, што нормално ќе се совпаѓаат меѓусебе.
Погледнете го виеото и усовршете ја техниката Smokey eyes .Познато е дека девојките ќе направат се само да изгледаат поубаво. Но ова е толку едноставно, а резултатот е одличен.

loading...
Loading...