Видео: Научете кинески за помалку од 10 минути

Loading...

Познато е дека кинескиот јазик е тежок за учење, но постои едноставен и интересен начин како брзо да го совладате овој јазик.„Chineasy“ е интересен проект за лесно учење кој го презентира Шаолан Хуех, која ги учи луѓето како да ги препознаваат кинеските букви со користење на едноставна илустрација.
Погледнете го видеото и научете некој кинески знаци и фрази.

„Chineasy“ е интересен проект за лесно учење кој го презентира Шаолан Хуех, која ги учи луѓето како да ги препознаваат кинеските букви

loading...
Loading...