Видео: Навлече балон преку картончето од тоалетна хартија – Резултатот е ГЕНИЈАЛЕН!

Лудиот руски хакер се врати! Овој човек до сега ни покажа многу интересни трикови, а во следното видео ќе ве научи како на најдобар можен начин да ја искористите тоалетната хартија.Сите обожаваме да учиме нови работи и разни креативни трикови, а посебно такви кои вклучуваат предмети кои веќе ги имаме во својот дом, и на кои не треба да ги трошиме своите пари. Tокму поради тоа oва видео ќе ви биде многу интересно…
Лудиот руски хакер се врати! Овој човек до сега ни покажа многу интересни трикови, а во следното видео ќе ве научи како на најдобар можен начин да ја искористите тоалетната хартија.
Погледнете го видеото:

Сите обожаваме да учиме нови работи и разни креативни трикови, а посебно такви кои вклучуваат предмети кои веќе ги имаме во својот дом, и на кои не

Пронајдете не на следниве мрежи: