ВИДЕО: Не, девојки! Во вакви потпетици НЕ СЕ ОДИ по доделување на дипломи!

Вакво нешто да се облече за доделување на дипломи на еден престижен универзитет, не би и паднало на памет дури и на Reese Witherspoon во филмот ,,Legally Blonde”.Високите потпетици можеби се секси за во ноќен клуб. Се разбира, под услов целата вечер да ја преседите на сепаре и дома да се вратите со такси.Високите потпетици можеби се секси за во ноќен клуб. Се разбира, под услов целата вечер да ја преседите на сепаре и дома да се вратите со такси.

Пронајдете не на следниве мрежи: